Hver version af Storyboard That har en anden privatlivs- og sikkerhedsmodel, der er skræddersyet til den forventede brug.
Alle storyboards er offentlige og kan ses og kopieres af nogen. De vises også i Googles søgeresultater.
Forfatteren kan vælge at forlade storyboardet offentligt eller markere det som Unoteret. Unoterede storyboards kan deles via et link, men ellers forbliver skjult.
Alle storyboards og billeder er private og sikre. Lærerne kan se alle deres elevernes storyboards, men eleverne kan kun se deres egen. Ingen andre kan se noget. Lærere kan vælge at sænke sikkerheden, hvis de ønsker at tillade deling.
Alle storyboards er private og sikre på portalen ved hjælp af Enterprise Class-filsikkerhed hostet af Microsoft Azure. Inden for portalen kan alle brugere se og kopiere alle storyboards. Derudover kan ethvert storyboard laves "sharable", hvor et privat link til storyboardet kan deles eksternt.
Ja! Du kan finde vores W9 her. Send alle udfyldte indkøbsordrer til Orders@StoryboardThat.com for hurtigere behandling.
Lær mere om betaling med købsordre.Intet problem! Vi har en månedlig mulighed. Køb et abonnement og annullér når som helst inden måneden er slut.
Du kan købe så lidt som en måned. Annuller dit abonnement til enhver tid.
Ja, hvis du anmoder om inden for to uger efter afgiften og ikke har brugt Storyboard That, refunderer vi heldigvis dine penge.
Du bliver ikke debiteret, når du annullerer et abonnement. Hvis du mener, at du tidligere har aflyst, og dette er en fejl, så send os et skærmbillede, så hjælper vi dig gerne.
Absolut, hvis du ikke er tilfreds med Storyboard That, refunderer vi dig inden for 30 dage.
Nej. Den pædagogiske version er designet og prissat omkring skolelærere, der arbejder med børnehave gennem gymnasiet. Hvis du ikke er lærer, finder du de ekstra funktioner unødvendige, og en individuel konto er ofte billigere. Hjemmeskolelærere er velkomne og opfordres til at bruge den pædagogiske udgave.
Vi opbevarer dine storyboards i mindst et år efter at du har annulleret dit abonnement. Vi ved, at mange af vores lærerbrugere ønsker, at deres storyboards og opgaver skal være der efter sommerferien.
Alle studerendes data slettes automatisk fra udløbne gratis prøvekonti og udløbne betalte konti efter 30 dage. Betalte abonnenter kan vælge at opbevare deres studentdata i op til et år efter afslutningen af et abonnement. Fra lærerdashboardet skal du klikke på "Administrer sikkerhed" og opdatere indstillingerne for dataopbevaring.
Kontakt os på Orders@StoryboardThat.com med eventuelle spørgsmål.
* 30 Dages Pengene-tilbage-garanti . Kun nye Kunder . Fuld Pris Efter Introduktionstilbud
Begrænset funktion
Adgang for enkeltbruger
Ubegrænset Funktion
Adgang for Enkeltbruger
Ubegrænset funktionsadgang
for flere tilknyttede brugere
Google Classroom Opgaveintegration
Rostering med Google
Rostering med Clever Library
Rostering med Clever Sync
Rostering med Classlink
Canvas LTI 1.3
Skoologi LTI 1.3
Blackbaud LTI 1.3
Buzz LTI 1.3
D2L LTI 1.3* Bemærk - Uddannelsesversionen er kun tilgængelig for lærere. Desuden er privatlivets fred og sikkerhed for pædagogiske versus corporate modes designet til deres respektive anvendelser.
Fra uafhængige skabere til kreative teams på Fortune 500-listen, leverer vores platform værktøjerne til at visualisere idéer hurtigere end nogensinde før.
LAVE MIT FØRSTE STORYBOARD